
המצרכים (5 מנות):לכדורי הגבינה:
למרק:
אופן ההכנה:1מועכים מעט את כדורי המוצרלה, מוסיפים את הריקוטה והמלח ומערבבים. 2יוצרים כדורים אחידים וחלקים בגודל כדור פינג-פונג. 3מגלגלים את כדורי הגבינה בקמח, טובלים בביצים הטרופות ומגלגלים בפנקו. 4מטגנים בשמן רותח כחצי דקה עד להשחמה קלה ומניחים על נייר סופג. 5להכנת המרק מחממים בסיר את המים, 3 כפות סוכר, לפתן דובדבנים חמוצים (עם הנוזל), תרכיז פטל, סוכר וניל ומקל וניל. מקררים את הסיר. 6בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור, החלמון, כף סוכר וחצי כוס מהמרק עד שאין גושים. מוסיפים הכל לסיר המקורר. 7להגשה: יוצרים במרכז הצלחת "גבעה" מגביע שמנת חמוצה מעורבבת עם כף סוכר, כפית קורנפלור וחצי שקית סוכר וניל. מפזרים מסביב את מצע הכרישה ומעליו מניחים את כדורי הגבינה. את מרק הדובדבנים מגישים קר בכוס יין. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |