
 המצרכים (4 מנות):
 אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל 5 דקות בסיר עם בסיס רחב, עד שהוא נהיה שקוף. 2מוסיפים את השמפיניון והפורצ'יני החתוכות ומטגנים 2 דקות נוספות. 3מוסיפים את האורז ומטגנים 2 דקות נוספות. 4מוזגים את היין הלבן ובוחשים כל הזמן, עד שהוא מתאדה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5מוזגים את ציר הירקות בהדרגה, וממשיכים לבחוש עד לקבלת מרקם של אורז מבושל "אל דנטה" ( לא רך מדי). זה לוקח כ-20 דקות. 6נותנים לנוזלים של המרק להתאדות (עדיין, תוך כדי בחישה), ומיד מוסיפים את הפרמזן המגורד. 7מכבים את האש ונותנים לריזוטו לשבת כמה דקות בסיר. 8מוסיפים את החמאה ומערבבים. 9הגשה: מניחים מהריזוטו בצלחת, עליו מפזרים את רצועות הפרמזן, מקשטים בפטרוזיליה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) 
 ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |