
המצרכים :לבצק:
לקבב:
לממרח החצילים:
לממרח הפלפלים:
אופן ההכנה:1הבצק: שופכים את המים לקערת המיקסר. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי לישה, את הקמח ולקראת סיום הקמח מוסיפים את השמרים. 2מוסיפים את הסוכר ולקראת הסוף את המלח. לסיום מוסיפים את השמן. 3לשים את הבצק עד שהוא מתגבש. מורחים במעט שמן, מכסים ומתפיחים 45 דקות. 4הקבב: מערבבים את הבשרים עם השום כתוש. מגררים את אחד הבצלים, קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים הכל יחד עם התבלינים. קוצצים ומטגנים בצל נוסף ומוסיפים אותו לתערובת. מעבירים למקרר לחצי שעה. 5פותחים את הבצק לעיגול של פיצה, מסדרים בשוליים מעט מתערובת הקבב וסוגרים עליה את הבצק. משאר התערובת יוצרים קבבים וצורבים אותם על מחבת פסים עד שהם מוכנים. 6ממרח החצילים: שורפים את החציל על האש ומקלפים. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים לקרם. 7ממרח הפלפלים: מטגנים במחבת פסים פלפל אדום, פלפל חריף ועגבניות. מוסיפים את השום והתבלינים וטוחנים. 8מחממים תנור ל-250 מעלות. 9מורחים את הפיצה בממרח הפלפלים ואופים 10-15 דקות, עד הזהבה יפה. 10מסדרים את הקבבים במרכז הפיצה ומגישים עם שני הרטבים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |