אוכל
אוכל

פיצה קבב

באודישן ל"מאסטר שף" הצליח חיים בר להגיש מנה שמשלבת בין שתי אהבות עצומות, ועשה את זה הכי טעים שיש: גם פיצה, גם קבבים, והכל עשוי טיפ טופ

|מאסטר שף| פורסם23:00
פיצה קבב (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.9225reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 325 מ"ל מים
  • חצי קילו קמח טיפו 00
  • 7 וחצי גרם שמרים
  • כף סוכר
  • 15 גרם מלח
  • 2 כפות שמן

לקבב:

  • 500 גרם בשר אנטרקוט טחון
  • 200 גרם בשר צוואר טחון
  • 500 גרם בשר שפונדרה טחון
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 בצלים
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • פפריקה חריפה
  • פפריקה מתוקה
  • שמן לטיגון

לממרח החצילים:

  • חציל גדול
  • מלח
  • פלפל שחור
  • לימון לפי הטעם
  • 2 שיני שום

לממרח הפלפלים:

  • 3 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל חריף
  • 6 עגבניות
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1הבצק: שופכים את המים לקערת המיקסר. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי לישה, את הקמח ולקראת סיום הקמח מוסיפים את השמרים.

2מוסיפים את הסוכר ולקראת הסוף את המלח. לסיום מוסיפים את השמן.

3לשים את הבצק עד שהוא מתגבש. מורחים במעט שמן, מכסים ומתפיחים 45 דקות.

4הקבב: מערבבים את הבשרים עם השום כתוש. מגררים את אחד הבצלים, קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים הכל יחד עם התבלינים. קוצצים ומטגנים בצל נוסף ומוסיפים אותו לתערובת. מעבירים למקרר לחצי שעה.

5פותחים את הבצק לעיגול של פיצה, מסדרים בשוליים מעט מתערובת הקבב וסוגרים עליה את הבצק. משאר התערובת יוצרים קבבים וצורבים אותם על מחבת פסים עד שהם מוכנים.

6ממרח החצילים: שורפים את החציל על האש ומקלפים. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים לקרם.

7ממרח הפלפלים: מטגנים במחבת פסים פלפל אדום, פלפל חריף ועגבניות. מוסיפים את השום והתבלינים וטוחנים.

8מחממים תנור ל-250 מעלות.

9מורחים את הפיצה בממרח הפלפלים ואופים 10-15 דקות, עד הזהבה יפה.

10מסדרים את הקבבים במרכז הפיצה ומגישים עם שני הרטבים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:פיצהקבב
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il