
 המצרכים (4 מנות):לדג:
 לרוטב:
 אופן ההכנה:1מניחים את הפילטים בתבנית קטנה (בה ניתן להניח את הפילטים בשלמותם). 2יוצקים מעליהם מעט שמן זית ומפזרים את עלי התימין. אוטמים בניילון נצמד ומחזירים למקרר למשך זמן הכנת הרוטב. 3מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני. מוסיפים את אדרות הדג והבצל ומטגנים כדקה. 4מוסיפים את כל העגבניות ומבשלים מעל להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות. 5מוסיפים את כל שאר המרכיבים לרוטב, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45-60 דקות, עד שהעגבניות התרככו. אם תכולת הסיר עדיין נראית יבשה, מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב. 6מעבירים את הרוטב דרך מסננת צפופה ומועכים את המרכיבים דרך המסננת כדי להיפטר מכל הנוזלים. 7מחזירים את הרוטב לסיר ונותנים לו להתבשל מעל להבה בינונית-נמוכה, ללא כיסוי, עד שהוא מסמיך ומצטמצם לבערך שלושת רבעי מנפחו המקורי. 8בשלב צמצום הרוטב מוציאים את הדג מהמקרר, מחממים מחבת נון סטיק גדולה מעל להבה גבוהה, צורבים את הדג עם צד העור כלפי מטה כ-5-6 דקות, ועוד 1-2 דקות מצדו השני עד שהתבשל לחלוטין. כשהדג מוכן, מפרידים אותו מהעור ומפוררים בידיים את שני הפילטים לחתיכות גסות. 9מכינים את הפסטה דקה פחות מהוראות היצרן. 10יוצקים חצי מכמות הרוטב המצומצם למחבת חמה ומוסיפים גם את חתיכות הדג. מבשלים כדקה ומוסיפים את הפסטה (אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף רבע כוס ממי הבישול של הפסטה). מערבבים בעדינות, טועמים ומתקנים תיבול. 11מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בעלי בזיליקום. אם רוצים, ניתן להגיש עם פלחי לימון ושבבי צ'ילי מיובש. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. למתכונים פסטה ורטבים נוספיםהיכנסו לאתר בישולים ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |