
המצרכים :
לתערובת התיבול:
לרוטב יוגורט:
אופן ההכנה:1משרים אורז תאילנדי במים קרים 20 דקות ומסננים. 2במחבת עם שמן עמוק מטגנים את החצילים ופרוסות הדלעת. מוצאים, מספיגים שמן ומניחים בצד. 3במכתש ועלי קוצצים וכותשים לכדי משחה את החומרים לתערובת התיבול. 4מקפיצים פרגיות במחבת עם בצל קצוץ וסויה עד שהצבע משתנה. מוציאים ומניחים בצד. 5לוקחים סיר עמוק יחסית ומרפדים את התחתית שלו בשמן זרעי ענבים בנדיבות ומעל מניחים פרוסות עגבנייה בשכבה מלאה. מעל מסדרים בשכבה אחידה את הירקות המטוגנים ומעליהם את הפרגיות. מעל הכל מסדרים את משחת התיבול בשכבה אחידה. מעליה מסדרים את האורז ומהדקים הכל. 6בקערה מערבבים כוס מים, רבע כוס סויה ורוטב דגים ושופכים לסיר. הנוזלים אמורים להגיע עד סנטימטר מעל האורז. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. 7רוטב יוגורט: טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר סטיק. 8מורידים מהאש, נותנים להתקרר והופכים על צלחת. ומגישים את הרוטב לצד המקלובה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |