אוכל
אוכל

פילה לברק עם במיה ברוטב ג'לי סוביניון בלאן על סלט ירוק

מנה יצירתית קיצית ורעננה לדג עסיסי ביותר- הלברק! אושר מובטח בכל ביס וביס

|מאסטר שף| פורסם20:01
פילה לברק עם במיה ברוטב ג'לי סוביניון בלאן על סלט ירוק (תמונת AVI: mako)
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • שמן זית
  • תימין
  • 2 פילה לברק
  • במיה
  • פטרוזיליה
  • בזיליקום
  • כוסברה
  • נענע
  • ענבי מאכל לבנים
  • ג'לטין

אופן ההכנה:

1אופים את פילה הלברק כ- 12 דקות בתנור על 155 מעלות.

2מטגנים את הבמיה בשמן זית כ 20 דקות.

3מערבבים את עשבי התיבול והענבים בקערה ומוסיפים לימון ושמן זית לפי הטעם.

4מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן ומוסיפים חצי כוס סובניון בלאן ועלה של תימין.

5מגישים בתוספת חצי לימון ומזלפים שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il