אוכל
אוכל

ריזוטו פתיתים לצד דג מטוגן

פתיתים משודרגים שמתבשלים במיץ עגבניות סחוטות טרי טרי עם תוספת של פטריות, תירס וחמאה, ודניס מטוגן במחבת ככה, כמו שהוא, רק מלח פלפל. כל הכיף הוא שלא צריך יותר מזה

|מאסטר שף| פורסם12:45
פתיתים בעגבניות ודג מטוגן  (צילום: דניאל בר און, מאסטר שף)
צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
Rating:4.521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם פתיתים
  • חצי קילו עגבניות שרי
  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם פטריות
  • 50 גרם תירס
  • פלפל חריף
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כפית פפריקה חריפה
  • שמן זית
  • פילה דניס

אופן ההכנה:

1טוחנים עגבניות בבלנדר ושופכים את העגבניות הטחונות לתוך מגבת.

2סוחטים את כל הנוזלים מהעגבניות לתוך סיר.

3קוצצים פטריות ומטגנים עם שמן זית, תירס, מלח, פלפל, פפריקה חריפה וחמאה.

4מתבלים את הדניס בפלפל ומלח.

5מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את הדניס על צד העור והופכים לאחר כמה דקות.

6חותכים את הדניס לקוביות.

7מרתיחים את מיץ העגבניות, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הפתיתים במיץ.

8כשהפתיתים מוכנים מוסיפים את תערובת הפטריות ועוד חמאה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

9מניחים בצלחת את הפתיתים ואת קוביות הדג מעל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il