
המצרכים :
אופן ההכנה:1טוחנים עגבניות בבלנדר ושופכים את העגבניות הטחונות לתוך מגבת. 2סוחטים את כל הנוזלים מהעגבניות לתוך סיר. 3קוצצים פטריות ומטגנים עם שמן זית, תירס, מלח, פלפל, פפריקה חריפה וחמאה. 4מתבלים את הדניס בפלפל ומלח. 5מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את הדניס על צד העור והופכים לאחר כמה דקות. 6חותכים את הדניס לקוביות. 7מרתיחים את מיץ העגבניות, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הפתיתים במיץ. 8כשהפתיתים מוכנים מוסיפים את תערובת הפטריות ועוד חמאה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 9מניחים בצלחת את הפתיתים ואת קוביות הדג מעל. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |