
 המצרכים :לחריימה:
 לניוקי:
 אופן ההכנה:1החריימה: משרים את הלוקוס בקערה עם מים ולימון. 2קוצצים את השום והפלפל הירוק החריף ומטגנים במעט שמן. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים. 3מוסיפים כוס מים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם. מוסיפים את הדג, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדג עשוי. 4הניוקי: מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד ריכוך. לאחר מכן מסדרים אותם על תבנית מרופדת במלח גס וצולים בתנור בחום מקסימלי, כדי לייבש את הנוזלים. 5מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מוסיפים חלמון וקמח ויוצרים בצק. 6מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול. 7כשהדג מוכן מפרידים אותו מהעור ומפוררים את הבשר לתוך הרוטב. מוסיפים את הניוקי ומבשלים עוד 2 דקות. המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |