1את הבשר והפלפל אדום חלבי או הפפריקה מערבבים היטב בקערה, לאחר מכן מחלקים ל-8 חתיכות ויוצרים צורה של כדורים.
2ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח מטגנים עד שקיפות (5 דקות), ואז מוסיפים את הפטריות ומבשלים כחצי שעה. מתבלים בפלפל שחור ומניחים להצטנן, לאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה, הטימין והצנוברים.
3פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה. משטחים 2 כדורי קבאב אחד לצורה של דיסק עגול בעובי 1 ס"מ. במרכז עיגול אחד שמים לסירוגין 2-3 פרוסות של גבינה ו-2-3 כפיות של מילוי הפטריות. סוגרים עם העיגול השני ומהדקים היטב. באופן זה יוצרים עוד 3 קבבים ממולאים.
4מטגנים את הקבבים בגריל או על מחבת פסים 2-3 דקות מכל צד עד לקבלת צבע יפה. מגישים מיד (אפשר לחתוך לרבעים לפני ההגשה).
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.