
המצרכים :לבצק הפריך:
למלית השוקולד:
לחלבה פיסטוק:
לגנאש שוקולד:
אופן ההכנה:1בצק פריך: מערבבים במעבד מזון את הקמח עם הסוכר, המלח, המחלב והחמאה הקרה. מוסיפים חלמונים ומים קרים, מפעילים ליצירת כדור בצק ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2מלית שוקולד: ממיסים שוקולד מריר עם שמנת. מערבבים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים לתערובת השוקולד. 3חלבה פיסטוק: מערבבים את הטחינה עם הסוכר והפיסטוקים. מאזנים את המרקם עד שמתקבל בצק מתפורר. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5מרדדים את הבצק הפריך ומעבירים לתבנית פאי. יוצרים חורים במזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מכסים בנייר אפייה, מפזרים משקולות אפייה (או קטניות) ואופים רבע שעה. 6מוסיפים את מלית השוקולד ומפוררים גושים של טחינה פיסטוק על המלית. מחזירים לתנור ל-20 דקות או עד הזהבה. 7גנאש שוקולד: ממיסים שמנת ושוקולד. 8שופכים את הגנאש על חצי מהפאי ומפזרים מעט פיסטוק טחון לקישוט. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |