אוכל
אוכל

סביצ'ה פומלה

הסלט הזה כל כך מרענן, יפהפה וטעים – שלא ייאמן שפרח מעולם לא התעסקה עם דג טרי, או אפילו טעמה כזה. לזה אנחנו קוראים מלכה

|מאסטר שף| פורסם23:10
סביצ'ה פומלה  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:4.547reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה דג ברמונדי, ללא עור
  • פומלה מפולטת
  • 2 צנוניות, קצוצות דק
  • רבע צרור עירית, קצוץ דק
  • גבעול גדול של בצל ירוק, קצוץ דק
  • מיץ לימון טרי
  • מלח גס
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1חותכים את הדג לקוביות קטנות.

2חותכים את הפומלה המפולטת לגודל הקוביות של הדג.

3מערבבים הכול ביחד עם כל שאר המרכיבים.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il