
 המצרכים (4 מנות):
 לתחמיץ:
 אופן ההכנה:1תחמיץ: בסיר קטן מביאים לרתיחה חומץ יין לבן, סוכר, מים, פלפל אנגלי וזרעי שמיר. מבשלים עד שהסוכר נמס ומסירים מהאש. 2בסיר אחר מביאים לרתיחה יין אדום, ציר דגים, שום, תימין, כפית פלפל שחור ומלח. מנמיכים את האש ומבשלים למשך 30 דקות נוספות. 3בצנצנת שמים את הסלרי ומכסים בתחמיץ. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר לשעה. 4במחבת מטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים חומץ פטל אדום וכוס מנוזל ציר הדגים והיין ומבשלים עד שהיין מתאדה. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שמתקבל צבע סגלגל. מתבלים במעט מלח ופלפל. 5בסיר עם ציר הדגים והיין, מניחים בעדינות 4 יחידות פילה דג ומבשלים על להבה נמוכה במשך 4-6 דקות עד שהדג הופך עסיסי, אך לא עשוי מדי. 6מוציאים את צנצנת הסלרי מהמקרר ומסננים מהנוזלים. 7הגשה: על צלחת הגשה מניחים בעדינות את פילה הדג ויוצקים מעל מעט מרוטב השאלוט הסגלגל. בעזרת כף, יוצרים מעין כדור מהסלרי ומניחים אותו על הדג, כך שייראה כמו ביצי דגים ירוקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |