אוכל
אוכל

סנדוויץ' ארצישראלי: חלה עם טונה אדומה, איולי וביצה קשה

יש כל כך הרבה דברים לעשות עם חלה ואחד הדברים המוצלחים זה לשים בפנים טונה אדומה צרובה. חצי שעה וזה שלכם

|מאסטר שף| פורסם19:52
סנדוויץ' ארצישראלי של יונתן חרמוני (תמונת AVI: mako)
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • טונה אדומה

  • 2 פרוסות חלה של שבת חתוכות עבה
  • 2 ביצים
  • 1 בצל סגול
  • חמאה
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה

לאיולי:

  • 3 חלמונים

  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כף מיץ לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1האיולי: מפרידים 3 חלמונים ומעבדים במעבד מזון ביחד עם שאר המרכיבים מלבד שמן הזית. מערבבים ומזלפים באיטיות שמן זית עד לקבלת מרקם דמוי מיונז.

2מכניסים את הביצים לסיר עם מים רותחים וכפית מלח ל-6:45 דקות בדיוק ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.

3חותכים את הבצל לטבעות ומניחים בצד. מורחים על פרוסות החלה חמאה משני הצדדים וצורבים במחבת. במחבת נוספת צורבים טונה במשך דקה מכל צד כך שהיא נשארת אדומה מבפנים.

4מרכיבים את המנה: מורחים את האיולי על החלה הצרובה, מפזרים נענע וכוסברה ועליהן מניחים את פיסות הטונה הצרובה ואת הביצה החצי קשה עם 2-3 טבעות בצל סגול. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il