
המצרכים (3 מנות):לציר:
למילוי:
לקרם הבצל והרוטב:
לבצק הפסטה:
אופן ההכנה:1מכינים את הציר: שמים את הפטריות בסיר קטן, יוצקים מעל את המים הרותחים ומשרים כ-20 דקות. מסננים ושומרים את הנוזל (את הפטריות אפשר להוסיף למנה אחרת). 2מכינים את לחי העגל: שמים את ציר הפטריות בסיר לחץ. מוסיפים את הלחי, מכסים וסוגרים היטב, מביאים לרתיחה, ומבשלים בלחץ כ-40 דקות, עד שהלחי מתרככת. 3מכינים את קרם הבצל: מבשלים את פרוסות הבצלים במחבת עם חמאה מעל להבה קטנה כ-30 דקות עד לריכוך. מסננים את הבצלים וטוחנים אותם לקרם. מתבלים במלח ופלפל. 4שמים את הציר שנשאר מבישול הבשר בסיר קטן, ומבשלים מעל להבה בינונית עד שרוב הנוזלים התאדו והרוטב הצטמצם. 5מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את קמח הפסטה עם החלמונים וקורט מלח. מניחים לבצק לנוח כחצי שעה ומרדדים (להוראות מפורטות בקרו במדריך הפסטה שלנו). 6קורצים מהבצק המרודד עיגולים. 7מפוררים את לחי העגל במזלג וממלאים את בצק הפסטה. סוגרים את עיגולי הפסטה הממולאים בעזרת ביצה מוברשת ומקפלים לצורת טורטליני. 8מסיימים עם הכנת הרוטב: שמים את פטריות היער במחבת יחד עם החמאה והשום. מטגנים כ-3-4 דקות, מוסיפים את הרוטב המצומצם ואת האספרגוס ומבשלים קלות. 9מבשלים את הטורטליני במים רותחים מומלחים כ-4 דקות, ומכניסים לרוטב. 10להגשה: מורחים בצלחת קרם בצל, מעליו מעט פטריות, אספרגוס וטורטליני. מוסיפים פרמזן ובצד מניחים כלי עם רוטב. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |