אוכל
אוכל

ספיחה - תבשיל עגבניות וחצילים

עשו לעצמכם טובה – לפני שאתם בכלל ניגשים להכין את תבשיל העגבניות והחצילים הזה, תדאגו ללחם טרי, אחרת השקעתם עשרים דקות על המתכון של שף חיים כהן לחינם

|מאסטר שף VIP| פורסם17:15
ספיחה - תבשיל עגבניות וחצילים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 חציל בינוני
  • 10 עגבניות ללא הקליפה, חתוכות לפלחים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 20 שיני שום
  • 1 פלפל חריף
  • שמן לטיגון
  • מלח

אופן ההכנה:

1פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי ס"מ או שניים. במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ, מוסיפים את החצילים בהדרגה ומטגנים עד שהם מזהיבים משני הצדדים. בכל פעם שמטגנים את החציל יש לבדוק את כמות השמן ולהוסיף לפי הצורך.

2במחבת נקייה מחממים עוד שמן ומוסיפים את פלחי העגבניות. מוסיפים את שיני השום מעל העגבניות ואת הפלפל ומכסים במכסה. מטגנים על להבה גבוהה במשך 5 דקות. מוסיפים את החצילים וממשיכים לבשל יחד עוד 10-15 דקות, עד לריכוך השום.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il