
ספיחה - תבשיל עגבניות וחציליםעשו לעצמכם טובה – לפני שאתם בכלל ניגשים להכין את תבשיל העגבניות והחצילים הזה, תדאגו ללחם טרי, אחרת השקעתם עשרים דקות על המתכון של שף חיים כהן לחינם![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP  | 
 המצרכים :
 אופן ההכנה:1פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי ס"מ או שניים. במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ, מוסיפים את החצילים בהדרגה ומטגנים עד שהם מזהיבים משני הצדדים. בכל פעם שמטגנים את החציל יש לבדוק את כמות השמן ולהוסיף לפי הצורך. 2במחבת נקייה מחממים עוד שמן ומוסיפים את פלחי העגבניות. מוסיפים את שיני השום מעל העגבניות ואת הפלפל ומכסים במכסה. מטגנים על להבה גבוהה במשך 5 דקות. מוסיפים את החצילים וממשיכים לבשל יחד עוד 10-15 דקות, עד לריכוך השום. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |