
 המצרכים :לבצק של הקובה:
 למלית:
 למרק:
 אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי הבצק של הקובה. 2למלית: מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא משנה צבע. 3מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומכבים את האש. 4למרק: קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן. חותכים את השומר לרצועות ומוסיפים. חותכים את הארטישוק לקוביות ומוסיפים. מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל הציר, טועמים ומתקנים תיבול. 5מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומשטחים כל כדור על כף היד. מניחים כף מהמלית במרכז, וסוגרים לכדור יפה. 6מכניסים את כדורי הקובה למרק הרותח ומבשלים 30 דקות. * שאלות על המתכון? מוזמנים לקרוא את התשובות שהשאירה אתי לוי בתגובות. הלווייתה של אתי לויתיערך היום, שלישי, בשעה 13:00 בבית העלמין גני אסתר בראשל"צ. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |