אוכל
אוכל

סביצ'ה עם פלחי הדר ברוטב פירות הדר ריחני

הנה מנה ראשונה מושלמת שהינו שמחים להכין, להגיש בגאווה וגם לאכול: סביצ'ה נהדרת של דג לברק, עם אשכוליות, תפוזים, לימון וגם פומלה שיושבת על סירופ מלא טעמים של וויסקי והדרים

|מאסטר שף| פורסם11:04
רון סוריאנו – סביצ'ה (צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
Rating:2.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לסביצ'ה:

  • פילה לברק נקי מעור ואדרות, מדג ששקל 800 גרם (מבקשים ממוכר הדגים לפלט)
  • 1 לימון
  • 1 תפוז
  • 1 פומלה
  • 1 אשכולית
  • שמן זית
  • מעט נענע יבשה
  • מעט בזיליקום יבש
  • מעט עלי שמיר
  • מלח גס

לסירופ:

  • 2 גבעולי רוזמרין
  • חצי כוס מיץ לימון
  • חצי צרור נענע
  • כוס וחצי מיץ תפוזים
  • 2 כפות וויסקי

אופן ההכנה:

1מתחילים בסירופ: שמים את המצרכים לסירופ בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שרק 1/3 מהנוזלים נשארו.מסננים דרך מסננת צפופה לקבלת סירופ נקי ומלא טעמים. מכניסים את הסירופ לקירור של חצי שעה לפחות.

2חותכים את התפוזים, הלימון, האשכוליות והפומלות לפלחים ללא קליפה.

3חותכים את פילה הלברק לקוביות, סוחטים מעל חצי לימון ומתבלים במלח גס.

4מוזגים את הסירופ לשכבה דקה בצלחות הגשה ומעליו מסדרים יפה את הפילטים של ההדרים (לא צריך להשתמש בהכל) וקוביות הלברק. מפוררים מעט נענע ובזיליקום יבש. מוסיפים את עלי השמיר, מזלפים שמן זית על הכל ומגישים.

מתכוני התכנית מבואים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il