אוכל
אוכל

מוקקה דגים

זוכרים את המוקקה הברזילאית? אז הנה עוד גרסה שלה, גם כן עם דגים, וכמובן עם שמן הדנדה, שהיה יותר מדי בשביל מיכל אבל את האחרים דווקא הלהיב

|מאסטר שף| פורסם23:00
מוקקה דגים (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 6 כפות שמן דנדה (שמן ברזילאי)
  • 4 בצלים, חצויים ופרוסים
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים
  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים
  • 300 מ"ל קרם קוקוס

אופן ההכנה:

1משרים את הדג חצי שעה במיץ לימון, מלח ופלפל.

2מחממים את שני השמנים בסיר נמוך. מוסיפים את הבצלים ואת השום ומטגנים כרבע שעה.

3מוסיפים את הפלפלים ומאדים 10 דקות.

4מוסיפים את קרם הקוקוס, מלח ופלפל מבשלים 5 דקות ומכניסים את הדג. מכסים ומבשלים חצי שעה.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il