
קינוח קצפת ומרנג של ללי ושמריתהן התכוונו להגיש אותו עם קרם לימון - לא קרה. התכוונו לקשט בקולי פטל - לא הספיקו. אז איך זה שהקינוח הכל כך פשוט הזה של ללי ושמרית ריגש כל כך את חיים ורותי? כנראה שלפעמים הפשטות באמת מנצחתללי הס ושמרית הלל|MKR המטבח המנצח| פורסם19/11/1807:11 ![]() צילום: beats1, ShutterStock  | 
 המצרכים :
 למרנג:
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-100 מעלות. 2מכינים מרנג שוויצרי: מרתיחים מים בסיר ומניחים קערה כך שתתחמם מהאדים אך לא תיגע במים הרותחים עצמם (בן מארי). מכניסים לקערה את החלבונים והסוכר ומחממים כ-5 דקות תוך ערבוב (אם יש מדחום – החלבונים צריכים להגיע לטמפרטורה של 60 מעלות). 3מעבירים את תערובת החלבונים והסוכר למיקסר ומקציפים עד שהקערה מתקררת ומתקבל קצף יפה, אחיד ויציב. 4משטחים את הקצף על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים מעלות כ-40 דקות. 5קרם מסקרפונה: מקציפים יחד מסקרפונה, וניל ואבקת סוכר. מוסיפים את השמנת המתוקה לאט ובהדרגה לאט וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת אחידה. 6להגשה: מסדרים תלוליות של קצפת וסביבן שברי מרנג. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |