1מכינים את האורז: מטגנים בצל בסיר שטוח, מוסיפים ירקות כתומים וממשיכים לטגן. מערבבים את הירקות, מדי פעם. לאחר שהירקות התרככו מוסיפים אורז וציר עוף. מערבבים, מתבלים במלח ובפלפל ומביאים לרתיחה.
2מנמיכים את הלהבה ואוטמים את הסיר בשכבה של נייר כסף, שעליה מניחים מכסה. ממשיכים לבשל את האורז והירקות כרבע שעה.
רן שמואלי, נייר כסף|צילום: צילום מסך, תוצרת ישראל3משחימים את שוקי העוף במחבת עם מעט שמן זית. מתבלים במלח, פלפל ותימין. מוסיפים כחצי כוס של ציר עוף לתבשיל וממשיכים לבשל עד שהשוקיים רכות. לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הדלעת ומגבירים את הלהבה. מבשלים עד שכמות הנוזלים במחבת הצטמצמה.
4מגישים את האורז ועליו את השוקיים. מעל מפזרים שקדים קלויים מומלחים.