דג עם ניוקי ברוטב עגבניותגם אחרי חודש שלם של חגים מתישהו השאריות נגמרות, וצריך למצוא איך להאכיל את הילדים. את המתכון הזה קיבלנו מהומייד - שירות של הזמנת ארוחות לילדים - והוא גם ממש קל, גם משביע (ניוקי) וגם מזין (דג! וחומוס!)
| הומייד - משלוחים של ארוחות צהריים לילדים
| פורסם 16/10/25 12:47
![]()
צילום: מרין קויפמן, יחסי ציבור הומייד
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הניוקי לפי ההוראות על האריזה. מסננים ומניחים בצד. 2 מטגנים בסיר רחב את שיני השום כמה שניות, עד שעולה ריח. 3 מוסיפים עגבניות מרוסקות, גרגירי חומוס ותבלינים. 4 מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-5 דקות, כדי שהרוטב יתעבה מעט. 5 מוסיפים את הדג לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות. 6 מוסיפים למחבת את הניוקי המבושל, מערבבים בעדינות ומבשלים יחד כ-5 דקות. המתכון באדיבות הומייד - שירות משלוחים יומי של ארוחות צהריים לילדים ** אפשר להוסיף כוסברה קצוצה או פלפלים לא חריפים. ![]() |