סלט יווני כמו במסעדהבאמת שאין סיבה בעולם לשלם 50-60 שקלים על סלט יווני, טעים ככל שיהיה. בטח ובטח כשבבית תכינו אותו טרי טרי, טעים טעים, בפחות מ-10 דקות. כשבחוץ כזה שרב - באמת שהכי טוב בבית |
המצרכים (2 מנות):
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה. 2 מתבלים במלח ופלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים ומגישים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ![]() בתיאבון! ![]() |