
נשנושי ניוקי פריכים בדקהכל מי שמתלונן (ובצדק) שניוקי קנויים זה ממש לא כמו הדבר האמיתי שמכינים לבד – צריך להכיר את מתכון העל הזה לנשנושים פריכים שמכינים בשנייה. כל כך מעט עבודה זה, שאפילו לא צריך לבשל מראש את הניוקי (הקנוי!) |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים כך שהניוקי יצופו בשמן ותבלינים מכל הכיוונים. 3 מפזרים את הניוקי המתובלים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה. 4 מנשנשים בשמחה.
נשנושי ניוקי. תכף יהיה פה טעים | צילום:
יעל קצב
נשנושי ניוקי פריכים בדקה | צילום:
יעל קצב
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בהצלחה!
|