לחם טונה עשיר בחלבוןמנסים להפחית פחמימות? מתאמנים ומחפשים ארוחות מלאות חלבון? זה לגמרי הלחם בשבילכם. הוא אולי לא בדיוק לחם מחמצת אריטזנלי, אבל את הכריך שלכם הוא יחזיק יופי יופי |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות או אייר פרייר ל-160 או 170 מעלות. 2 מסננים היטב את הטונה מהנוזלים. שמים בקערה ומפוררים אותה מעט בעזרת מזלג. 3 מוסיפים ביצים, קוטג', קמח, אבקת אפייה, פטרוזיליה ותבלינים. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4 מרפדים בנייר אפייה תבנית אינגליש קייק שמתאימה לתנור או אייר פרייר, או קערה עמידה לחום. מוזגים פנימה את הבלילה. 5 אופים כ-20-25 דקות, או עד שהלחם מזהיב מבחוץ ומרגיש יציב (אפשר לבדוק באמצעות נעיצת קיסם במרכז הלחם – אם הוא יוצא יבש הלחם מוכן). אפייה בתנור עשויה לקחת עוד 5 דקות. 6 מוציאים מהתנור או האייר פרייר. מקררים מעט לפני שפורסים, וממלאים במה שאוהבים. ** לגמרי אפשר לאפות את הלחם גם במיקרוגל. שימו אותו בקערה זכוכית או קרמיקה שמתאימה למיקרו והפעילו ל-6-8 דקות. מומלץ לבדוק כעבור 6 דקות ואם המרכז עוד רטוב להוסיף דקה-שתיים. ** חכו כמה דקות טובות עד שתפרסו אותו. הלחם צריך להתייצב מעט כדי שהוא לא יתפורר. ![]() ![]()
![]() לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! ![]() |