טורטייה דרוזית ב-2 דקות הכנהגם אתם מתים על פיתה דרוזית אבל לכו תמצאו עכשיו דוכן שמוכר אותה? אז הנה גרסה ביתית קלילה וטעימה שלא רק עונה על החשק, גם עושה זאת במהירות הבזק |
המצרכים (2 מנות):
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה את שמן הזית והזעתר. 3 מושחים את הטורטייה בתערובת שמן הזית והזעתר. מכניסים לתנור ל-10 דקות. 4 מוציאים מהתנור ומרכיבים את המנה: מורחים לאבנה, מניחים בצל, עגבנייה ונענע ומגלגלים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים ![]() ![]() בתיאבון! ![]() |