mako
פרסומת

גל ירוק

בייבי ברוקולי, בצל ירוק וחזה עוף, מתובלים בכורכום וצ'ילי מתוק – כל מה שצריך בשביל לסיים את היום עם בטן שמחה

חגית תגורי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

חזה עוף ברוטב צ'ילי מתוק
את הצ'ילי לא ממש רואים, אבל מרגישים היטב | צילום: חגית תגורי

טיפ קטן: את חזה העוף יותר קל לחתוך כשהוא עדיין מעט קפוא.

 

 

חזה עוף ברוטב צ'ילי מתוק על מצע ברוקולי

 

זמן עבודה: 18 דקות

מחיר מצרכים: 20 שקל

 

(2 מנות)

400 גרם פרוסות חזה עוף, חתוכות לקוביות

400 גרם בייבי ברוקולי

1 כף שמן זית

1 כפית כורכום

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח גס

פלפל שחור גרוס גס

1/4 כפית חמאה

2 כפות בצל ירוק קצוץ

 

1. חולטים את הברוקולי עם מעט מלח 3-4 דקות, ומוציאים לכלי נפרד.

2. מחממים מחבת, שמים בה את שמן הזית, החמאה והכורכום ומבשלים יחד כ-3 דקות.

3. מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות. ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.

4. מסדרים את הברוקולי בצלחת, ועליו את חזה העוף. שופכים על העוף את הרוטב שנותר במחבת.