mako
פרסומת

סביח מופחת קלוריות

חדשות מעולות לשומרים על המשקל: מהיום אתם יכולים להוסיף סביח לתפריט, וזה אפילו לא ייחשב לכם כחריגה. בלי טיגונים, בלי שמנונים - סביח פשוט וטעים. עובד, מאחוריך

נטע בירן
mako אוכל
פורסם:
סביח
סביח מופחת קלוריות | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
הקישור הועתק

יש את המאכלים האלה, שכל מי שמנסה לשמור על המשקל יודע שהוא אמור להתרחק מהם כמו מאש. נהוג לחשוב על סביח כעל אחד מהם, אבל אתם יודעים מה? יכול להיות שאנחנו סתם עושים לו עוול. אם תכינו אותו כמו שצריך, בלי טיגונים מיותרים, ותסתפקו בחצי מנה (זה משביע, תאמינו לי) - אתם לגמרי יכולים לשלב סביח בדיאטה שלכם. אז קבלו מתכון משופר, והבונוס: חסכנו לכם את הצרבת שאחרי.

סביח
סביח. לא חייב להיות כזה משמין | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

המצרכים (ל-2 מנות):
חציל
כף שמן זית
2 ביצים קשות
בצל
עגבנייה
2 כפות טחינה גדושות
פיתה
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1. חותכים את החציל לפרוסות, מושחים במעט שמן זית ומסדרים על נייר אפייה. אופים בגריל עליון עד שהחצילים משחימים, הופכים ומביאים להשחמה גם מהצד השני.

2. פורסים את הביצים הקשות, הבצל והעגבנייה.

3. מסדרים בכל חצי פיתה שכבות של חציל, עגבנייה וביצה, וזולפים טחינה.

4. מפזרים מעט פטרוזיליה, וזוללים בכיף.

* נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים