

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
מבחינתנו, כל מזג אוויר של פחות מ-30 מעלות הוא סיבה טובה למרק. ואם יש שלוש טיפות אז בכלל. 15 מרקים להכין לפני שהחורף מגיע (כולל המינסטרונה שבתמונה)


צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
ועוד מרק אחד, שמבוסס על תירס - אבל לא על זה שאתם חושבים. למתכון: מרק תירס לבן


צילום: יעל קצב, mako אוכל
לא מטוגנת בשמן עמוק, לא צלויה בתנור. לאחרונה זאת הדרך המועדפת עלינו להכין כרובית. למתכון: כרובית במחבת


ארוחה נהדרת שמתחילה במינסטרונה ומסתיימת בשבלולי קינמון. למתכונים לשבת
צילום: siamionau pavel, shutterstock


הטמפרטורות מתחילות לרדת? אלה המאפים לאמץ עכשיו. מתכונים למאפים שהם בול לסתיו
צילום: קרן אגם, mako אוכל


צילום: נופר צור, mako אוכל
איזה בלגן זה רוגלך, אה? ובכן, לא אלה. למתכון: רוגלך פילו עם שוקולד וטחינה