mako
פרסומת

צ'יפס אבוקדו ב-3 מרכיבים שמצאנו בטיקטוק

העולם, כך אומרים לנו אנשים, שואף תמיד לאיזון. לא נחפש מתכונים של מסעדת מישלן באפליקציית סרטונים שמשלבת בין ריקודים משונים לבצקים בצבעי הקשת. אבל צ'יפס אבוקדו ופרמזן ב-3 מרכיבים? חברים, זה כל מה שיפה, טעים ונכון בטיקטוק

mako אוכל
פורסם:
קילוף אבוקדו
קילוף אבוקדו | צילום: Elena Vasilchenko, shutterstock
הקישור הועתק

אנחנו לא מכירים אף אחד שיסרב לנאצ'וס עם גווקאמולי, והעולם היה יכול להסתדר יופי עם השילוב הזה בלבד לעד, אבל אז הגיעה טיקטוק, ובטיקטוק הגבולות נמתחים, הבלתי אפשרי הופך אפשרי ובעיקר – הכל קורה בקלי קלות. וכך מצאנו את עצמנו מול מתכון לצ'יפס אבוקדו – כן, כן, צי'פס שעשוי בעצמו מאבוקדו וגבינות, שמכינים בכלום עבודה ומ-3 מרכיבים בלבד: אבוקדו, גבינות ותבלינים. התגובות בטיקטוק נחלקו בין "סופר קל" ל"טעים רצח", מה שמעיד, ככל הנראה, על מתכון מושלם.

רוצים את זה בצורת מתכון? בטח שרוצים. בבקשה. 

מרכיבים: 
חצי אבוקדו
1 כוס גבינה מגוררת – חצי פרמזן וחצי גבינה קשה אחרת שאוהבים
תבלינים – חבר'ה, הכל פתוח, אתם יכולים ללכת על איזה תערובת תבלינים שבא לכם, ותכלס גם מלח ופלפל יעשו את העבודה

אופן ההכנה: 

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 

2. מועכים את חצי האבוקדו בקערה, מערבבים עם הגבינות ומתבלים. 

3. מעבירים את התערובת בעזרת כף לתבנית עם נייר אפייה, במרווחים שווים, כמו שעושים עם עוגיות.

4. אופים כחצי שעה. 

5. מגישים עם סלסת עגבניות, שמנת חמוצה או כל מטבל אחר שאוהבים.