6 מתכונים תל אביביים שחייבים לנסות
אחד השפים שהכי מזוהים עם המטבח התל אביבי הוא אייל שני, השף שהגדיר מחדש את הטיפול בירקות. שני הוא גם המנטור של אושרי וירדן, הפיינליסטים של MKR המטבח המנצח שהתחנכו במטבחי המסעדות שבבעלותו. רגע לפני הגמר, אספנו לכם את המתכונים הכי איקונים של השף, שכבר הפכו למתכונים תל אביביים על מלא

אין ספק שהשף אייל שני הצליח לשנות מהקצה אל הקצה את הקולינריה התל אביבית - הוא לימד אותנו שאפשר לאכול בפיתה גם דברים לא טריוויאלים כמו תפוחי אדמה או כרוביות, ובעיקר הוכיח שירקות יכולים לספק את הסחורה לגמרי לבד.
שניים מהפיינליסטים של MKR המטבח המנצח, אושרי מסהיד וירדן שי, הם תלמידים נאמנים של שני ועובדים בתור טבחים במסעדותיו, סלון ומלכה. לתחרות הם הביאו את הסגנון הייחודי של שני, שמאופיין בפשטות, אבל גם בחומרי גלם איכותיים ובתשומת לב לכל מרכיב ומרכיב. רגע לפני הגמר וקרב המטבחים הגדול בין המטבח הירושלמי, התל אביבי, התאילנדי (מהערבה) והמסורתי מלוד, נזכרנו בכמה מהמתכונים הכי אהובים של שני ושל תל אביב בכלל.
למה שלא תפרגנו לעצמכם ארוחת בוקר מושלמת, של לחם מטוגן עם ריבת תפוחים ושמנת? מתכון מבואר של אייל שני, שילווה אתכם כל החיים.

לחם ביתי משגע, שמפונק בשמן זית ומלח גס איך שהוא יוצא מהתנור.

מתכון בסיסי אך מעולה לקינוח השוקולד הכי עשיר ואוורירי שטעמתם.

המתכון למנה המיתולוגית של אייל שני - מעדן מהביל ומענג של פחמימות בריבוע, שכל ביס בו נפלא יותר מקודמו.

המתכונים הכי אהובים של אייל שני ממסעדת המזנון שוחזרו על ידו בתוכנית ישראל מבשלת יחד, ואתם מוזמנים לשחזר גם בעצמכם.

כמה פשוט, ככה טעים. גם אתם יכולים לתקתק את המנות שלימד אייל שני להכין בתוכנית ישראל מבשלת יחד בחצי שעה עבודה, גג.
