5 תחתיות פיצה אלטרנטיביות
אחד המתכונים הכי חרושים בתקופת הבידוד האחרונה הוא מתכון לבצק פיצה, ובצדק. אבל אם איכשהו כבר נמאס לכם מפיצה (אין סיכוי, הא?) או שאתם פשוט מחפשים דרך להמשיך לזלול פיצות, אבל עם פחות קלוריות - הנה כמה פתרונות יצירתיים וטעימים

את זה שאוכלוסיית האופים הביתיים בישראל תפחה לה אנחנו כבר יודעים, וכמובן מצדיעים לכל האופים החדשים. אבל אם להיות יותר ספציפיים, חוץ מחלות ופיתות, בהמון בתים בארץ התנסו והתמחו במשך חודשי הבידוד האחרונים גם בפיצות ביתיות.
פיצה ביתית היא מהמנות האהובות - בין אם מכינים את הבצק לבד, עם שמרים או בלי ובין אם מכינים טוסט פיצה או פיצה-פיתה. ושלא נתחיל עם רשימת טופינגז או שילובי גבינות, כי זה לא ייגמר. אבל לפעמים, ובמיוחד אחרי חודשיים של העמסת פחמימות חסרת מעצורים, הרצון לגוון בפיצה הוא דווקא לא בחלק העליון, אלא בתחתית. הנה כמה רעיונות ומתכונים מקוריים בדיוק בשביל זה.