אוכל
אוכל

קסדייה פלפלים

אוכל מקסיקני יכול להיות סגירת פינה מושלמת: טורטיות, תירס, אבוקדו, גבינות, שמנת, קצת ירוקים טריים – ויש לכם טוסט משודרג וקל להכנה, ועוד יותר קל לזלילה. תנו צ'אנס לקסדייה, ובטוח תתמכרו

|mako אוכל| פורסם07:25
קסדייה פלפלים שתפ  (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת טורטיות
  • 3 פלפלים, חתוכים לרצועות
  • 3 בצלים, חתוכים לרצועות
  • שמן קנולה
  • כוס תירס (אפשר להשתמש בקופסת שימורים או בתירס מוקפא)
  • 1 בצל ירוק, קצוץ
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

לסלסת העגבניות:

  • 2 עגבניות, קצוצות לקוביות קטנות
  • רבע פלפל ירוק, קצוץ דק
  • 1 שן שום, כתושה
  • חצי בצל סגול, קצוץ
  • מעט שמן זית
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה

להגשה:

  • אבוקדו עם מיץ לימון ומלח

אופן ההכנה:

1מכינים את סלסת העגבניות: מערבבים בקערה את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.

2מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הפלפלים לריכוך קל. מוסיפים למחבת את הבצל לטיגון (אם יש צורך, מוסיפים עוד קצת שמן). אחרי שגם הבצלים מתרככים, מסירים את המחבת האש ומוסיפים תירס, בצל ירוק, מלח ופלפל.

3מורחים צד אחד של כל טורטייה בשמן קנולה.

4מחממים מחבת נוספת ומניחים עליה את הטורטייה בשלמותה, עם הצד המשומן על המחבת. מסדרים על חצי מהטורטייה את תערובת הפלפלים, מפזרים את המוצרלה ומקפלים את הטורטייה.

5הופכים בזהירות את הטורטייה המקופלת לצריבה מהצד השני.

קסדייה פלפלים שתפ יטבתהככה זה אמור להיראות בסוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

6מוצאים את הטורטייה מהמחבת, חוצים ומגישים לצד הסלסה, השמנת החמוצה והאבוקדו.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il