
קסדייה פלפליםאוכל מקסיקני יכול להיות סגירת פינה מושלמת: טורטיות, תירס, אבוקדו, גבינות, שמנת, קצת ירוקים טריים – ויש לכם טוסט משודרג וקל להכנה, ועוד יותר קל לזלילה. תנו צ'אנס לקסדייה, ובטוח תתמכרוענת לבל|mako אוכל| פורסם06/03/1907:25 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
לסלסת העגבניות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את סלסת העגבניות: מערבבים בקערה את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול. 2מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הפלפלים לריכוך קל. מוסיפים למחבת את הבצל לטיגון (אם יש צורך, מוסיפים עוד קצת שמן). אחרי שגם הבצלים מתרככים, מסירים את המחבת האש ומוסיפים תירס, בצל ירוק, מלח ופלפל. 3מורחים צד אחד של כל טורטייה בשמן קנולה. 4מחממים מחבת נוספת ומניחים עליה את הטורטייה בשלמותה, עם הצד המשומן על המחבת. מסדרים על חצי מהטורטייה את תערובת הפלפלים, מפזרים את המוצרלה ומקפלים את הטורטייה. 5הופכים בזהירות את הטורטייה המקופלת לצריבה מהצד השני. ככה זה אמור להיראות בסוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל6מוצאים את הטורטייה מהמחבת, חוצים ומגישים לצד הסלסה, השמנת החמוצה והאבוקדו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |