1 ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו שוקולד מריר עם סוכר, חלב וחמאה. מערבבים. מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים והמלח ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה, להתייצבות.
2 מרדדים את בלילת כדורי השוקולד בין שני ניירות אפייה עד שהיא מכסה את הנייר במלואו (חשוב שהתערובת תהיה קרה, כדי שלא תידבק לנייר האפייה).
רולדה כדורי שוקולד וקצפת. הכי ישראלי | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
3 מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
4 משטחים את הקצפת על בצק כדורי השוקולד ומגלגלים בזהירות לרולדה. מעבירים להתייצבות במקרר ל-4 שעות.
5 מקשטים בסוכריות או קוקוס טחון ומגישים קר.
רולדה כדורי שוקולד וקצפת. יותר קל מרולדה רגילה | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
** לגרסת פרווה: מחליפים את החמאה בנטורינה או מחמאה, את השמנת המתוקה בשמנת צמחית או בקרם קוקוס ואת החלב בחלב סויה.