1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי.
2 מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר לקציפה בהירה. מוסיפים שמן בהדרגה וממשיכים להקציף.
3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
5 מוציאים כוס מהבלילה לקערה קטנה, מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבים.
6 מרפדים תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה.
7 מעבירים את הבלילה הלבנה לתבניות, ומעליה שופכים את בלילת השוקולד. יוצרים דוגמת שיש בעזרת סכין ומפזרים שקדים פרוסים.
8 אופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
והיא פרווה | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!