
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את קוביות הבטטה בסלסילת אידוי או שושנת אידוי (אם אין, אפשר לאפות את הבטטות בתנור או אפילו לבשל במיקרו). 2מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 3מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב. נזהרים לא לשרוף את השום. מורידים מהאש. 4טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את הבטטה, נוזל הקוקוס והמלח. פסטה פנה - סוגת|צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור5מחממים שוב את המחבת, מוסיפים את הרוטב ומחממים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומערבבים. 6מורידים מהאש, מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |