אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

פסטה ברוטב בטטה קרמי

רוצים לתקתק ארוחת פסטה בריאה, אבל שתהיה מוקרמת ועשירה? הנה הפתרון: טוחנים בטטות מאודות עם נוזל קוקוס, ומקבלים רוטב שמנתי נהדר, עם כל היתרונות של שמנת ובלי החסרונות

|mako אוכל| פורסם07:04
פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.4300reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה פנה
  • שתי בטטות קטנות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום, כתושות
  • חצי עד שלושת רבעי פחית נוזל קוקוס (10-17 אחוז שומן)
  • מעט מלח
  • שליש צרור כוסברה, קצוץ גס
  • כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מאדים את קוביות הבטטה בסלסילת אידוי או שושנת אידוי (אם אין, אפשר לאפות את הבטטות בתנור או אפילו לבשל במיקרו).

2מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

3מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב. נזהרים לא לשרוף את השום. מורידים מהאש.

4טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את הבטטה, נוזל הקוקוס והמלח.

פסטה פנה - סוגתפסטה פנה - סוגת|צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור

5מחממים שוב את המחבת, מוסיפים את הרוטב ומחממים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומערבבים.

6מורידים מהאש, מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il