אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

רולדת וניל, קצפת ושוקולד לבן

תודו שהעוגה הזאת מחזירה אתכם לילדות ברגע. הנפלא הוא שבניגוד לרולדות הקנויות של הילדות, הרולדה הזו נימוחה ועסיסית, טרייה ומתוקה, ורק אתם שולטים בכמה קרם יהיה בה - אף אחד לא יתקמצן עליכם עם המילוי

|mako אוכל| פורסם07:09
רולדת וניל, קצפת ושוקולד לבן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.51239reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

לרולדה אחת באורך 30 ס"מ:

  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר
  • 3 ביצים L
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 100 גרם (שלושת רבעי כוס) קמח
  • רבע כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • אבקת סוכר לקישוט

לקצפת וניל:

  • 375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • כפית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1רולדה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.

2בקערת מיקסר מקציפים יחד סוכר, ביצים, וניל ומלח במהירות גבוהה במשך 5-4 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה מאוד, אוורירית ובהירה.

>> מתכונים לשבועות

3מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה.

4יוצקים את התערובת על נייר האפייה ומיישרים באמצעות פלטה לשכבה אחידה.

5אופים 8-6 דקות או עד שהרולדה מזהיבה ויציבה למגע.

6מצננים לחלוטין לפני הגלגול.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

7הופכים את הרולדה על נייר אפייה נקי ומסירים ממנה את נייר האפייה בעדינות.

8קצפת וניל: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.

9יוצקים כשלושת רבעי מכמות הקצפת על גבי הרולדה ומפזרים שלושת רבעי מכמות השוקולד הקצוץ.

10מגלגלים לרולדה הדוקה.

11מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בחלק העליון של הרולדה.

12מקשטים באבקת סוכר וביתרת השוקולד הקצוץ.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il