
המצרכים (8 מנות):לרולדה אחת באורך 30 ס"מ:
לקצפת וניל:
אופן ההכנה:1רולדה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות. 2בקערת מיקסר מקציפים יחד סוכר, ביצים, וניל ומלח במהירות גבוהה במשך 5-4 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה מאוד, אוורירית ובהירה. 3מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4יוצקים את התערובת על נייר האפייה ומיישרים באמצעות פלטה לשכבה אחידה. 5אופים 8-6 דקות או עד שהרולדה מזהיבה ויציבה למגע. 6מצננים לחלוטין לפני הגלגול. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט 7הופכים את הרולדה על נייר אפייה נקי ומסירים ממנה את נייר האפייה בעדינות. 8קצפת וניל: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 9יוצקים כשלושת רבעי מכמות הקצפת על גבי הרולדה ומפזרים שלושת רבעי מכמות השוקולד הקצוץ. 10מגלגלים לרולדה הדוקה. 11מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בחלק העליון של הרולדה. 12מקשטים באבקת סוכר וביתרת השוקולד הקצוץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |