ארוחת שישי קלילה: כנפיים בדבש ולימון
מנה קטנה ומעולה שעושים בכלום זמן: חמש דקות של עבודה, ויש לכם יופי של כנפי עוף אפויות בתנור, בלי טיפה אחת מיותרת של שמן
אבי לוי
mako אוכלפורסם:

המרכיבים (לאדם אחד - הכפילו את המרכיבים לפי כמות האנשים):
5-6 כנפיים נקיות
1 לימון קלוף וחתוך לקוביות
חצי כוס דבש
5 כפות יין לבן
3 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הלימון, הדבש, היין והתבלינים למרינדה אחידה.
2. מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה ומורחים אותן היטב במרינדה.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, ומגישים.
* אם רוצים, מקשטים פירות יבשים ומקל קינמון.
מצאתם טעות לשון?