
טירמיסו פסיפלורה: הקינוח שהצית את האהבה בבית האח הגדולאת ערב ט"ו באב בילו דיירי הבית במסיבת ספידייטינג מתוקה: הם דיברו על אהבות, נשיקות ופרידות – ובמשך כל הזמן הזה ליותה אותם מנת טירמיסו הפסיפלורה מעוררת החשק של השף אביב משה. המתכון לפניכם![]() |
המצרכים :לגנאש הלבן:
למרנג:
לרוטב הפסיפלורה:
לטוויל הוניל:
אופן ההכנה:הכנת הגנאש הלבן: 1מביאים לרתיחה את השמנת, שופכים על השוקולד ומערבבים עד למסה אחידה וחלקה. 2מוזגים את המסה לקופסא של 3 ליטר ומעבירים למקרר. הכנת קרם המסקרפונה: 1בעזרת וו גיטרה פותחים את הגנאש הלבן, על מנת שיתרכך מעט. 2מוסיפים את גבינת המסקרפונה, מערבבים במיקסר במהירות בינונית, עוצרים כל כמה סיבובים ומורידים את דפנות הקרם כלפי מטה בעזרת קלף או לקקן, חוזרים על הפעולה עד שהמסה אחידה. 3מוסיפים את השמנת למסה ומפעילים את המיקסר עד לקבלת מסה חלקה ואחידה. מגבירים את מהירות המיקסר לכמה סיבובים בודדים על מנת לוודא את אחידות הקרם וחלקותו. 4מעבירים לקופסא של 3 ליטר ומכניסים למקרר. טירמיסו פסיפלורה|יח``צ: mako אוכלהכנת המרנג: 1מערבבים את המסה בסיר בן-מארי (סיר על סיר עם מים חמים) עד היותה חלקה ועד שהסוכר נמס לחלוטין. 2מעבירים את המסה לקערת המיקסר ובעזרת מטרפה מקציפים את המסה עד לקבלת מרנג קר, תפוח ויציב. 3משטחים על 4 מגשים שטוחים גדולים, 1 מגש שטוח קטן וממלאים 3 שקי זילוף. מייבשים את המרנג כאשר הוא מכוסה בניירות אפייה על התנור למשך יום – יומיים. הכנת רוטב הפסיפלורה: מביאים לרתיחה את כל החומרים ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך, מעבירים לקופסא של 3 ליטר, מקררים מעט ומעבירים למקרר. הכנת טוויל הוניל: 1מערבבים את החמאה המומסת והקמח עד קבלת מסה חלקה ללא גושים. 2מערבבים את החלבון והסוכר בסיר בן מארי עד המסתו המלאה של הסוכר. 3מאחדים את שתי המסות עד למסה אחידה וחלקה. מעבירים למקרר. אפייה: מזלפים פסים בעזרת שק זילוף, אופים 4 דק', מסובבים ל-3 דק' נוספות בחום של 180 מעלות, מוציאים מהתנור ומגלגלים ספירלה בעזרת מוט קצר או ארוך. >> מעדן חלב בלי חלב? קבלו את הגרסה הטבעונית לדני![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |