
שבלולי קינמוןתקראו להם סינרולים, סינבון רולס או שבלולי קינמון, זה באמת לא אכפת לנו - בזמן שאתם תתחבטו בסוגיה אנחנו נעמיד בצק להתפחה, כי אנחנו פשוט חייבים את היפים האלה לארוחת ארבע![]() צילום: sutsaiy, Shutterstock |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים היבשים. 2בסיר מחממים את החלב עם החמאה, הסוכר והמלח, ומערבבים עד שכל החמאה נמסה (חשוב לא לחמם יותר מדי). 3מוסיפים לסיר את הביצים, טורפים מעט ומוסיפים את הכל לתערובת הקמח והשמרים. 4בעזרת וו הלישה לשים 10 דקות, עד שמתקבל בצק רטוב יחסית. 5מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים לפחות שעה (או במהלך הלילה במקרר). 6לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשניים, מכסים במגבת ונותנים לו לנוח על משטח העבודה 10 דקות. 7על משטח מקומח מעט מרדדים כל חלק של הבצק למלבן של 25 ס"מ על 30 ס"מ. מורחים כל מלבן בחמאה רכה, ומפזרים מעל סוכר חום מעורבב עם קינמון. 8מגלגלים כל מלבן לרולדה, וחותכים כל אחת ל-10 עד 12 שבלולים. 9מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת. חשוב לא להצמיד אותם יותר מדי, מאחר שהם עוד תופחים בזמן האפייה. 10אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות 20-25 דקות. 11מערבבים את כל חומרי הציפוי בעזרת מיקסר ידני או מטרפה. 12מורחים את הציפוי על הסינבונים בעודם חמים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |