mako
פרסומת

מדריך מצולם: איך מכינים פררו רושה בבית?

עם כמה מוצרים בסיסיים, טיפה נחישות והרבה שוקולד - גם אתם יכולים להכין את החטיף המלכותי בנייר הכסף. לזכרו של מיקלה פררו, הבעלים של אימפריית "פררו" שהלך אתמול לעולמו

פורסם: | עודכן:
פררו רושה - מוכן
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
הקישור הועתק
פררו רושה - מוכן
פררו רושה ביתי. אפילו יותר טעים מהמקור | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
פררו רושה - מבט במפנים
אחרי שלוקחים ביס זה נראה ככה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

פררו רושה ביתיים

המצרכים (20 כדורים):
נייר כסף חתוך ל- 20 ריבועים
100 גרם ופלים פשוטים במילוי אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (כאלה שקונים בפיצוחיות), טחונים דק
50 גרם אגוזי לוז גרוסים (שימו לב, לא טחונים)
50 גרם אגוזי לוז שלמים
200 גרם נוטלה
150 שוקולד מריר
כף וחצי שמן קנולה

פררו רושה - טוחנים את האגוזים
לא משיגים אגוזי לוז טחונים? זאת לא בעיה לטחון לבד | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

אופן ההכנה:

1. טוחנים את הוופלים דק.

2. מערבבים יחד את הוופלים, האגוזים הטחונים (לא הגרוסים ולא השלמים) והנוטלה לתערובת אחידה, ומכניסים למקרר לשעה לייצוב.

פררו רושה - העיסה בדרך לקירור
התערובת הבסיסית. יאללה למקרר | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
פרסומת

3. מגלגלים את התערובת ל-20 כדורים, נועצים אגוז שלם במרכז כל כדור וסוגרים היטב.

פררו רושה - יוצרים כדורים
יוצרים כדורים, ונועצים בלבם אגוז | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
פררו רושה - אחרי ציפוי האגוזים
מצפים באגוזים הגרוסים ושולחים שוב למקרר | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

4. מגלגלים כל כדור בתוך האגוזים הגרוסים, מסדרים במגש ומכניסים לקירור. בינתיים ממיסים יחד שוקולד מריר ושמן במיקרו בפולסים של 20 שניות, עד המסה מלאה.

5. מוציאים את הכדורים מהמקרר וטובלים כל כדור בשוקולד (מי שאוהב ציפוי עבה יותר יכול לצפות כל כדור פעמיים ויותר). מניחים לשוקולד להיקרש (רצוי על רשת).

7. אחרי שהציפוי התקשה עוטפים כל כדור בנייר כסף, ומגישים למי שאוהבים.

פררו רושה - מצפים בשוקולד
וכעת, לטקס ההטבלה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
פררו רושה - מניחים לציפוי להתקשות
יאללה, תתקשו, שנוכל לארוז אתכם יפה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים