1מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים כל תפוח אדמה ל-6-8 טריזים.
>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
2מערבבים בקערה את שמן הזית, הפרמזן והמלח. אמורה להתקבל תערובת פירורית.
לפני האפייה|צילום: צילום ביתי, mako אוכל
חתיכים, לא?|צילום: צילום ביתי, mako אוכל3מורחים את טריזי תפוחי האדמה משני הצדדים החתוכים (את הצד התחתון, של הקליפה, אין צורך למרוח) בתערובת השמן והפרמזן (הכי נוח בידיים). מסדרים את טריזי תפוחי האדמה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4צולים את התפודים כשעה בתנור, עד שהם מתרככים ומזהיבים יפה.