אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

תפוחי אדמה צלויים בפרמזן

השבוע למדנו על בשרנו השמנמן שכשמחברים בין תפוחי אדמה לגבינה צלויה - מתקבל משהו ממכר ברמת הפיצוחים. נאמר זאת כך: התבנית מעולם לא זכתה להגיע לשולחן, ואנחנו לא מכחישים שיש לנו חלק בזה

|mako| פורסם07:00
תפוחי אדמה צלויים עם פרמזן (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
צילום: צילום ביתי, mako אוכל
Rating:4.6116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 750 גרם תפוחי אדמה (בערך 3 גדולים), מקורצפים היטב אך לא מקולפים
  • 5 כפות שמן זית
  • 50 גרם פרמזן מגוררת (אנחנו השתמשנו בזאת שמגיעה מגוררת בשקית)
  • כחצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים כל תפוח אדמה ל-6-8 טריזים.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2מערבבים בקערה את שמן הזית, הפרמזן והמלח. אמורה להתקבל תערובת פירורית.

תפוחי אדמה צלויים עם פרמזן - לפני האפייהלפני האפייה|צילום: צילום ביתי, mako אוכלתפוחי אדמה צלויים עם פרמזן - חתיכים, לא?חתיכים, לא?|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

3מורחים את טריזי תפוחי האדמה משני הצדדים החתוכים (את הצד התחתון, של הקליפה, אין צורך למרוח) בתערובת השמן והפרמזן (הכי נוח בידיים). מסדרים את טריזי תפוחי האדמה על תבנית מרופדת נייר אפייה.

4צולים את התפודים כשעה בתנור, עד שהם מתרככים ומזהיבים יפה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il