
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2משמנים את נתחי הדג בשמן זית, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעסים היטב. 3בתבנית עם שוליים (או סיר שיכול להיכנס לתנור) שמים אורז, פסטו, זוקיני, שום, מלח ופלפל, ומערבבים היטב. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? הכל ביחד, בסיר שמתאים לתנור|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל4מפזרים את האורז באופן שווה ואז עושים גומות ומניחים בהן את נתחי הדג. 5מוסיפים בעדינות כוס מים פושרים, מכסים היטב ומכניסים לתנור ל-45 דקות. אם אין לכם מכסה מתאים, אפשר לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף. 6מוציאים מהתנור ומחכים כ- 15 דקות לפני שפותחים ומגישים. 7מומלץ להגיש עם לימון טרי או יוגורט עיזים. הצעות ושדרוגים: * לא אוהבים זוקיני? ניתן להחליף בגזר או בטטה מגוררת, ולהוסיף עוד רבע כוס מים. * לגרסה טבעונית החליפו את נתחי הדג בקוביות טופו. * לגרסה חריפה הוסיפו לאורז רבע כפית צ'ילי יבש. * לא חוששים מכלים? מוזמנים לפני הרכבת המנה לצרוב את נתחי הדג במחבת על אש גבוהה, כחצי דקה מכל צד. מומלץ בעיקר אם משתמשים בפילה דג עם עור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |