מאפיית לחמים מסדרת לכם את החג
קבלו 6 מתכונים לט"ו בשבט, אחד יותר משובח מהשני, שיהפכו לכם את החג לנקודת ציון קולינרית
ליה אור
makoפורסם: 
בניגוד לפסח ולראש השנה, ט"ו בשבט מעולם לא זכה למעמד קולינרי ראוי (בקושי חג הוא נחשב). כן, יש את הפירות היבשים והפיצוחים, וזה נחמד וטעים, באמת יופי של נשנוש - אבל חוץ מזה? גורנישט.

אז זהו, שהגיע הזמן להחליף כיוון. מאפיית לחמים החליטה לשנות את פני הט"ו בשבט שלנו ושלכם, והיא עושה את זה בהצלחה רבה - בעזרת שישה מתכוני איכות מיוחדים לחג. מוכנים?
מצאתם טעות לשון?