קציצות עוף אפויות בטעם פלאפלקציצות אפויות עם אפקט של טיגון זה בערך המקסימום שאנחנו יכולים לצפות לו מהיום הזה. התיבול של הפלאפל הוא רק בונוס (ולא חובה בכלל)![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לצלייה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה. 3 לקבלת אפקט טיגון, מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים את הנייר בספריי שמן. מגלגלים קציצות קטנטנות ומסדרים על נייר האפייה המשומן. 4 אופים כ-15 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |