
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת רחבה. 2טורפים בקערה את הביצים יחד עם הכוסברה הקצוצה, המלח והשום הכתוש. 3מניחים את הקמח בצלחת, ואת פירורי הלחם בצלחת נפרדת (אפשר לתבל את הקמח במעט מלח ופלפל שחור). 4חותכים את הנתח ל-5-6 פרוסות בעובי שווה (חשוב לפרוס את הבקר נגד כיוון הסיבים). משטחים את הפרוסות בעזרת פטיש שניצלים, לעובי חצי ס"מ בערך (ניתן לבקש מהקצב). 5מצפים את פרוסות הכף בקמח, מנערים מעט ומצפים בתערובת הביצים. מניחים על פירורי הלחם וטופחים עליהן מעט כדי שפירורי הלחם יהיו מהודקים היטב. 6בודקים את טמפרטורת השמן: מפזרים מספר פירורי לחם מעל השמן - אם הם שוקעים השמן קר, אם הם נשרפים מיד השמן חם מדי וצריך להנמיך את הלהבה. 7מניחים נתח מצופה אחד בשמן החם ומטגנים כל צד 2-3 דקות, עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת מוציאים את השניצל מהשמן ומניחים על נייר סופג. ממשיכים לטגן באותו אופן את שאר הנתחים. מומלץ לטגן שניצל אחד בכל פעם. מגישים מיד, ביחד עם פלחי לימון, חרדל וסלט ישראלי קצוץ. תגיות:שניצל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |