
כריך אנטריקוט מפנקמנת השיפודיות הקלאסית של אנטריקוט בבגט מקבלת שדרוג רציני עם בשר איכותי, טרי וישראלי, רוטב מנצח עם טעמים מעושנים וערימה של עלים רעננים. בקיצור, מצאנו לכם כריך לאמץ לחייםעז תלם|mako אוכל| פורסם31/07/1707:09 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את המיונז, החרדל והפפריקה. 2מחממים מחבת פסים, משמנים ומתבלים את האנטריקוט. צורבים אותו היטב כ-2-3 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום. 3מוציאים את האנטריקוט ונותנים לו לנוח בצלחת 4-5 דקות. את הנוזלים שניגרים מהבשר במהלך המנוחה מוסיפים לקערת המיונז ומערבבים היטב. 4קולים את הלחמנייה בתנור חם (180 מעלות) כ-3 דקות או עד לדרגת הפריכות הרצויה. 5להגשה: מורחים שכבה נדיבה של המיונז, פורסים את הסטייק לפרוסות יפות ומסדרים בכריך, ומלמעלה מסדרים פרוסות עגבנייה ורוקט. * את האנטריקוט אפשר להחליף בשייטל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |