אוכל
אוכל

כריך אנטריקוט מפנק

מנת השיפודיות הקלאסית של אנטריקוט בבגט מקבלת שדרוג רציני עם בשר איכותי, טרי וישראלי, רוטב מנצח עם טעמים מעושנים וערימה של עלים רעננים. בקיצור, מצאנו לכם כריך לאמץ לחיים

|mako אוכל| פורסם07:09
כריך סטייק (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.7141reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • סטייק אנטרקוט במשקל 250 גרם
  • כף מיונז
  • כפית חרדל גרגירים
  • כפית פפריקה מעושנת
  • כפית שמן זית
  • ג'בטה או כל לחמנייה כפרית אחרת
  • 1 עגבנייה, חתוכה לפרוסות דקות
  • חופן עלי רוקט טריים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את המיונז, החרדל והפפריקה.

2מחממים מחבת פסים, משמנים ומתבלים את האנטריקוט. צורבים אותו היטב כ-2-3 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום.

3מוציאים את האנטריקוט ונותנים לו לנוח בצלחת 4-5 דקות. את הנוזלים שניגרים מהבשר במהלך המנוחה מוסיפים לקערת המיונז ומערבבים היטב.

4קולים את הלחמנייה בתנור חם (180 מעלות) כ-3 דקות או עד לדרגת הפריכות הרצויה.

5להגשה: מורחים שכבה נדיבה של המיונז, פורסים את הסטייק לפרוסות יפות ומסדרים בכריך, ומלמעלה מסדרים פרוסות עגבנייה ורוקט.

* את האנטריקוט אפשר להחליף בשייטל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il