
ארנצ'יני - כדורי ריזוטו בציפוי פריךכדורי ארנצ'יני שעושים כמו שצריך הם תענוג אמיתי. מדובר במנה איטלקית אותנטית שיכולה להגיע בהמון גרסאות, אבל אנחנו הלכנו על המפנקת מכולן, והכנסנו לכל כדור גם קצת בייבי מוצרלה. כאלה אנחנואבירם דותן, מסעדת לוצ'אנה|מחלבות גד| פורסם12/07/1508:44 ![]() צילום: דניאל לילה, מחלבות גד |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הריזוטו: מטגנים בשמן זית את השום עם חצי כפית מלח, מוסיפים את האורז לטיגון קל עד שהאורז מתחמם. מוסיפים יין לבן, ממשיכים לטגן עד אידוי ומתחילים להוסיף את ציר הירקות החם. 2מבשלים 18 דקות ומורידים מהאש. 3מוסיפים את החמאה וגבינת הפקורינו תוך כדי ערבוב בתנועות קיפול, ומניחים בצד לצינון. 4מכינים את הארנצ'יני: כאשר הריזוטו קר, מכדררים את התערובת לכדורים בגודל של כדורי פינג פונג (כ-40 גרם, למי שיש משקל למטבח) ומכניסים לתוך כל אחד כדורון של בייבי מוצרלה. 5מצפים בקמח, ביצה ופירורי לחם (לפי הסדר הרשום, ממש כמו שניצל) ומטגנים בשמן עמוק עד שהכדורים מזהיבים. מוטב לעשות זאת בנגלות. * ניתן להגיש עם פקורינו מגוררת מעל. * ניתן להכין מראש ולחמם בתנור לפני הגשה. >> בשבוע שעבר הכנו פולנטה מעולה>> שוק הפליאו מגיע לתל אביב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |