
קינוח פאי לימון בכוסות אישיותאנשים פשוטים אנחנו, אוהבים את החיים שלנו קלים - אבל לא מוכנים לוותר על הרושם, בטח שלא בקינוח. אז מה עושים? בדיוק מה שקרן אגם מציעה פה. קינוח אישי לפנתיאון![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל  | 
 המצרכים (5 מנות):לקרם:
 לתחתית:
 אופן ההכנה:1טורפים בסיר בינוני על אש בינונית סוכר, ביצים וקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה. 2מוסיפים מיץ לימון וטורפים שוב, לאיחוד.  דוגמנים אחד אחד|צילום: קרן אגם, mako אוכל במי נתחיל?|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מגבירים מעט את האש וממשיכים לטרוף עד שהקרם מסמיך והקצף נעלם. מסירים מהאש. 4מוסיפים חמאה קרה ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד שהם נמסים. מעבירים לכלי אחר ומצננים לחלוטין (אפשר לשמור במקרר כמה ימים). 5התחתית: טוחנים במעבד מזון עם להב פלדה את הביסקוויטים והשקדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לאיחוד. מניחים בצד. 6אחרי שהקרם מצטנן לחלוטין מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. 7מעבירים שני שליש מכמות הקצפת לקרם הלימון ומערבבים לתערובת אחידה. 8מוסיפים לקצפת שנותרה בקערה כף אבקת סוכר, מקפלים בעדינות ומכניסים לקירור עד שימוש. 9ממלאים בכל אחת מהכוסות 2 כפות פירורי ביסקוויטים ומיישרים מעט. עליהם מניחים 4 כפות מקרם הלימון. מפזרים מלמעלה עוד 2 כפות של פירורים. 10מעבירים את הקצפת הממותקת שנותרה לשק זילוף, ומקשטים כל מנה בזילוף של קצפת. מצננים שעה-שעתיים לפני ההגשה. שומרים בקירור.  לפני|צילום: קרן אגם, mako אוכל אחרי|צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר להכין את הקינוחים יום מראש. ** את הקינוח ללא הקצפת אפשר להכין יומיים מראש, אבל את הזילוף עושים בזמן אמת. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |