
סינבונס כמו במאפייהקראו להם סינרולים, סינמון רולס או אפילו בשמם העברי שבלולי קינמון - והם יישארו מגרים אותו הדבר וטעימים בדיוק כמו שדמיינתם. האמת, עם הריח הזה אנחנו מוכנים להישאר סגורים בבית עוד כמה ימים![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :ל-10-12 יחידות:
למלית הקינמון:
להברשה:
אופן ההכנה:1מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים מעט. 2תוך לישה במהירות איטית מוסיפים סוכר, ביצה, חמאה, שמן קנולה, מלח ולבסוף חלב. מתחילים ממחצית מכמות החלב ולאט לאט מוסיפים עוד, עד שהבצק לא צריך יותר. 3לשים 8-10 דקות, עד שמתקבל בצק גמיש וחלק. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? אהובים שלנו בלב|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ובמגבת. מניחים להתפחה של כשעה וחצי. 5מוציאים את האוויר מהבצק שבקערה (כמה אגרופים יעשו את זה), מכסים שוב ומניחים לו לתפוח שנית למשך 40 דקות. 6מכינים את המלית: מערבבים בקערה חמאה רכה, קינמון וסוכר חום לתערובת חלקה. 7מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. 8לאחר שהבצק תפח שוב מוציאים ממנו אוויר ומעבירים למשטח מקומח. 9מרדדים את הבצק למלבן דק בעובי חצי ס"מ. 10מורחים את המילוי באופן אחיד על כל הבצק בעזרת ספטולה או גב של כף. מגלגלים את הבצק לרולדה. 11פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 3 ס"מ, ומסדרים באופן מרווח בתבנית. 12מועכים כל שושנת בצק בעזרת כף היד, כדי לשטח אותה מעט. 13מברישים את השושנים בביצה טרופה. 14אופים 15-20 דקות, עד להשחמה יפה. מגישים חם. ** אפשר להכין את המלית מראש ולשמור במקרר. במקרה כזה יש להוציא אותה לפחות רבע שעה לפני השימוש, כדי שתתרכך. ** לגרסה פרווה ממירים את החלב במים ואת החמאה שבבצק בחצי כוס שמן. את החמאה במלית לא להחליף בשמן אלא רק בתחליף חמאה פרווה. ** הסינבונים הכי טעימים סמוך ליציאתם מהתנור, אבל אפשר לשמור אותם עטופים היטב ולחמם מעט לפני הגשה. ** ניתן להקפיא את הסינרולים בעוד חמימים ואז להפשיר ולחמם שוב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |