
עוגת גבינה ופירות בחושה ומהירת הכנהכשעוגה בחושה, עוגת גבינה ועוגת פירות נפגשות ביחד בתבנית, אין שום סיכוי שיצא מזה משהו פחות מנהדר. המלצה שלנו: התחילו לנשנש ממנה כשהיא עוד קצת חמימה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבניץ עגולה 22 ס"מ:
לפירורים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2מערבבים בקערה קמח, מלח, אבקת אפייה, סוכר לבן וסוכר וניל. שלמה|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. 4מוסיפים חמאה רכה, גבינה לבנה, מיץ ליים ויוגורט ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפירות ומערבבים. 5מעבירים את הבלילה לתבנית ומכינים את פירורי הקראמבל: מערבבים בקערה קמח, סוכר חום וקינמון. מוסיפים קוביות חמאה קרה ובעזרת הידיים מעבדים ליצירת פירורים. מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 6מפזרים את תערובת הפירורים על בלילת העוגה בתבנית. 7אופים שעה עד שעה ורבע, עד שהעוגה מתייצבת וקיסם שמוחדר למרכזה יוצא יבש. עוגת גבינה ופירות בחושה|צילום: קרן אגם, mako אוכלהערות: ** פירות אפשריים: אננס, מנגו, שזיף, אפרסק, משמש, נקטרינה, ענבים, פירות יער, תפוחים, אגסים, מנדרינות, תאנים וכו'. ** אם העוגה משחימה בחלקה העליון ועדיין לא מוכנה מבפנים, יש להניח נייר כסף מעל העוגה באופן רופף ולהמשיך באפייה. ** את הסוכר הלבן ניתן להמיר בסוכר חום. ** אפשר לוותר על הקראמבל מעל העוגה, ולקשט אותה באבקת סוכר אחרי צינון. ** אפשר להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה ואת הגבינה הלבנה בגבינת ריקוטה. ** אי אפשר לוותר על הגבינה או להפוך את העוגה לפרווה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |